Conciërge services Amsterdam

Services

Bijzondere zakelijke en privé service in Amsterdam

Maak in uw zakelijke leven of privétijd gebruik van de conciërge services in Amsterdam van Ask James. Wij bieden u de exclusieve services en diensten van een persoonlijke conciërge. Deze ‘caretaker’ neemt u onder alle omstandigheden gegarandeerd veel werk en zorgen uit handen. Zo kunt u zich volledig kunt concentreren op uw drukke werkzaamheden, uw zaken, uw gasten en uw persoonlijke activiteiten in Amsterdam. Van onze conciërge services kunt u 24/7 gebruikmaken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van het inhuren van een conciërge met ons door te spreken.

Wat doet uw conciërge in Amsterdam?

Onze conciërge services voorzien u van alle gemakken op zowel zakelijk als private recreatief gebied in de grootstedelijke gebieden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Op basis van de lokale kennis die we met onze services opdeden, kunnen wij uw verwachtingen op het gebied van moderne gastvrijheid ruimschoots overtreffen. Welke conciërge service bieden wij onder andere?

Premium kwaliteit conciërge services

Het is onze missie om met onze conciërge services in Amsterdam het werk en leven van personen uit vele beroepen en veeleisende functies te verbeteren en zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij bijvoorbeeld voor topmanagers, CEO’s, politici, topsporters, staatshoofden en mensen uit vele vrije beroepen. Het streven naar het hoogste niveau van kwaliteit staat daarbij voorop.

Bij Ask James kunt u altijd rekenen op hoogwaardige maatwerk diensten. Wij leveren onze services met behulp van een uitgebreid netwerk, premium partners en zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Zo kunnen we altijd tegemoetkomen aan uw hoge standaarden.

+31 (0)6 31 96 83 31

Privé boot (tocht) in Amsterdam

Bij een privé bezoek of met uw gezelschap aan Amsterdam mag een sfeervolle boottocht over de grachten natuurlijk niet ontbreken. Deze stad is het allermooist vanaf het water. Dus wilt u echt iets bijzonders georganiseerd hebben? Dan kunt u bij onze conciërge services in Amsterdam speciale verzoeken neerleggen voor exclusieve en luxe boottochten en rondvaarten.

Of het nu gaat om een lounge boot voor uw business of een VIP boot voor privédoeleinden; Ask James verzorgt de reservering voor u snel, geruisloos en professioneel!

Conciërge services in Amsterdam

Waarvoor ook conciërge services Amsterdam?

Uiteraard kunnen wij u met onze conciërge services in Amsterdam nog veel meer bieden. U kunt daarbij denken aan:

 • Zakelijke bijeenkomsten organiseren: laat u verrassen. Wij weten precies wat nodig is om uw events tot een onvergetelijke ervaring te maken. Onze ‘out-of-the-box’ events overtreffen gaan doorgaans alle verwachtingen!
 • Zorgeloos programma en toegang in het Amsterdamse uitgaans- en/of nachtleven: inclusief gereserveerde VIP-tafel, top entertainment en/of diner.
 • Skyboxen voor concerten en sportwedstrijden: biedt uw gasten of klanten een aangename VIP-ervaring.
 • Organiseren en/of plannen van netwerkbijeenkomsten: bijvoorbeeld in combinatie met een boeiende tentoonstelling of expositie in Amsterdam.
 • Privéjet huren: vlieg zonder inchecktijden alleen of met gezelschap naar vrijwel elke bestemming die u wenst. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Ask James (6)
3
Privéboot-luxe

Premium kwaliteit conciërge services

Met onze conciërge services, kunt u eenvoudig en onbezorgd een privé jet boeken. Een privé vliegtuig huren biedt u vele voordelen en is de ideale manier om alleen of met een groter gezelschap naar vrijwel elke bestemming te reizen. En dan levert het u ook nog veel tijdwinst op. U heeft niet alleen een korte check-in tijd, maar u kunt ook kiezen voor vertrek vanaf meerdere luchthavens. Ask James werkt uitsluitend met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen.

Waarom conciërge services in Amsterdam van Ask James?

Ask James is uw ideale partner voor het leveren van conciërge services in Amsterdam. Met mensen die weten wat uw wensen zijn en hoe u in het leven staat. Bij ons kunt u rekenen op:

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning ‘Lifestyle specialist’!

Conciërge services in de Amsterdamse regio

Ask James gerust

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Conciërge/Lifestyle service, Taylor Made services, Transportation, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services. Wat u aan Ask James vraagt, wordt gegarandeerd voor u geregeld. Daar kunt u op rekenen!

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES