Conciërge services

Services

Bijzondere zakelijke en privé service

Maakt u in uw zakelijke leven of privé leven graag gebruik van een conciërge als een echte ‘caretaker’ voor u? Ask James biedt u de exclusieve services en diensten van uw eigen persoonlijke conciërge. Deze neemt u onder alle omstandigheden gegarandeerd veel werk en zorgen uit handen. Zo kunt u zich volledig kunt concentreren op uw drukke werkzaamheden, uw zaken, uw gasten en uw persoonlijke activiteiten in de privé sfeer. U kunt 24/7 gebruik maken van de conciërge services van Ask James. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van het inhuren van een conciërge persoonlijk met ons door te spreken.

Conciërge services

Wat doet uw conciërge?

Onze conciërge services voorzien u van alle gemakken op zowel zakelijk als private recreatief gebied in de grootstedelijke gebieden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Op basis van de lokale kennis die we met onze services opdeden, kunnen wij uw verwachtingen op het gebied van moderne gastvrijheid ruimschoots overtreffen. Welke conciërge service bieden wij onder andere?

Zakelijke bijeenkomsten

Als u iets te vieren hebt, maar niet wilt vervallen in de zoveelste bedrijfsbarbecue met DJ, dan kunt u zich laten verrassen door de conciërge services van Ask James. Wij zijn in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een heuse leider in de evenementen industrie in Amsterdam en daarbuiten. Wij hebben uitstekende relaties met de top evenementen- en festival promotiemaatschappijen in Nederland. Hierdoor weten we precies wat nodig is om van uw events een onvergetelijke ervaring te maken. Onze ‘out-of-the-box’ events overtreffen doorgaans alle verwachtingen!

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Netwerkbijeenkomsten

Interessante netwerkbijeenkomst kunnen wij ook voor u organiseren of plannen. Bijvoorbeeld in combinatie met een boeiende tentoonstelling of expositie in de stad. Hoe ziet uw planning en die van uw gasten eruit? Dan zorgen wij voor een informatief en ontspannende expo-beleving, tijdens een dergelijke netwerkbijeenkomst. Ook kunnen wij op basis van uw expertise in interesse boeiende netwerkbijeenkomsten voor u plannen.

+31 (0)6 31 96 83 31

Waarom conciërge services van Ask James?

Ask James is uw ideale partner voor het leveren van conciërge services, door mensen die weten wat uw wensen zijn en hoe u in het leven staat. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning ‘Lifestyle specialist’!

Privé jet huren en tijdwinst boeken

Met onze conciërge services, kunt u eenvoudig en onbezorgd een privé jet boeken. Een privé vliegtuig huren biedt u vele voordelen en is de ideale manier om alleen of met een groter gezelschap naar vrijwel elke bestemming te reizen. En dan levert het u ook nog veel tijdwinst op. U heeft niet alleen een korte check-in tijd, maar u kunt ook kiezen voor vertrek vanaf meerdere luchthavens. Ask James werkt uitsluitend met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen.

Stedenkennis

De grote steden in Nederland waar zakelijk Nederland zich vaak begeeft, hebben geen geheimen voor ons. En op die kennis kunt u natuurlijk handig meeliften. Zoekt u een bijzondere locatie die aan bepaalde wensen of eisen moet voldoen? Wij vinden hem voor u.

Ontspanning & entertainment

Als u zich graag in het uitgaans- of nachtleven begeeft, verzorgen wij met onze conciërge services voor u een zorgeloos programma dat u niet snel zult vergeten. Zo kennen wij veel horeca-etablissementen en clubs waar u niet in de wachtrij hoeft te staan, maar direct kunt plaatsnemen aan de voor u gereserveerde VIP-tafel. Zo kunt u zonder zorgen (buitenlandse) gasten ontvangen en trakteren op een avond gezelligheid en top entertainment en/of diner.

jasper_amsterdam_vintage_watches_ibiza_okt_2019_7
luxe privéjet reserveren
Ask James (6)

Skyboxen voor concerten en sportwedstrijden

Waar kunt u beter zaken doen ‘onder het genot van’ beter combineren dan in een skybox? Skyboxen zijn de ideale ontmoetingsplaatsen, wanneer u in een zakelijke omgeving lucht wilt geven tijdens een ontspannen evenement. Op werkdagen bieden skyboxen een inspirerende ruimte voor vergaderingen en business meetings. Tijdens events, zoals wedstrijden en/of concerten, kunt u het nuttige met het aangename vereenzelvigen. U biedt uw klanten en relaties een aangename VIP-ervaring die hun verwachtingen te boven gaat.

Premium kwaliteit conciërge services

Het is onze missie om met onze conciërge services het werk en leven van personen uit vele beroepen en veeleisende functies te verbeteren en zo aangenaam mogelijk te maken. Zo leveren wij onze conciërge services onder andere aan topmanagers, CEO’s, politici, topsporters, staatshoofden en mensen uit vele vrije beroepen. Het streven naar het hoogste niveau van kwaliteit staat daarbij voorop. U kunt bij Ask James altijd rekenen op hoogwaardige diensten die voor u op maat gesneden zijn. Wij leveren onze conciërge services met behulp van ons uitgebreide netwerk, premium partners en zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Hierdoor kunnen we altijd tegemoetkomen aan uw hoge standaarden.

Bel Ask James gerust

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Conciërge/Lifestyle service, Taylor Made services, Transportation, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services. Wat u aan Ask James vraagt, wordt gegarandeerd voor u geregeld. Daar kunt u op rekenen!

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES