Events

Services

Geslaagde events met Ask James

Heeft u voor uw business plannen om events te (laten) organiseren? Ask James is uw perfecte gids met kennis van zaken in event organisatie en beschikt over de juiste connecties om uw event succesvol te laten zijn. Met de meest uiteenlopende manieren om uw event op de markt te brengen, is het niet eenvoudig om exact te weten waar en hoe u moet beginnen met de organisatie van events. Maar door uw strategie op te splitsen in verteerbare stukken, wordt het een stuk makkelijker om events in het leven te roepen en om ze uit te voeren. Ask James heeft het geschikte netwerk om uw events te organiseren. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

zakelijk event

Verassende events

Als u iets te vieren hebt, maar zelf niet ook wil vervallen in de zoveelste bedrijfsbarbecue met DJ, dan kunt u zich laten verrassen door het events team van Ask James. Ask James in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een heuse leider in de evenementen industrie in Amsterdam en daarbuiten. Wij hebben uitstekende relaties met de top evenementen- en festival promotiemaatschappijen in Nederland. Hierdoor weten we precies wat nodig is om van uw events onvergetelijke ervaringen te maken. Onze ‘out-of-the-box’ events overtreffen alle verwachtingen!

Events van A tot Z op maat

Elk evenement heeft een eigen doel én eigen verhaal. Ask James is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor members en bedrijven. Elke keuze die we hierbij maken sluit perfect aan op uw doel én uw verhaal. Heeft u assistentie nodig bij het organiseren van een uniek event of jubileum? Of zoekt u een partij die de organisatie van de volgende (hybride) meeting, incentive of teambuilding evenement op zich neemt en extra bijzonder maakt? Dankzij het uitgebreide netwerk van Ask James kunnen we veel gelouterde partijen voor uw events aan ons binden, waarmee u alle genodigden zult verrassen. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt alles aan Ask James overlaten en samen met uw gasten optimaal van uw events genieten.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom events met Ask James?

Wij zijn de ideale partner voor het (laten) organiseren van uw events door mensen die hun vak verstaan. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

Events Ask James

Neem contact op met Ask James voor zakelijke events

Wilt u een bijzonder zakelijk event laten organiseren? Neem contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES