Lapland reis

Services

Magische Lapland reis met Ask James

Wilt u een prachtige Lapland reis maken? Ask James organiseert deze magisch reis voor u. Reizen is met Ask James altijd binnen één telefoontje geregeld. U geeft uw wensen en voorkeuren door en Ask James regelt de Lapland reis van A tot en met Z voor u. En onze service gaat verder dan dat. Die is zo uitgebreid dat we u helpen met: het boeken van en het adviseren over bezienswaardigheden in Lapland, uw restaurantreserveringen maken en u inchecken bij het door u gewenste hotel voor uw Lapland reis.

reis naar Lapland

Genieten in rust en luxe

Als rendieren, noorderlicht, dikke pakken sneeuw, een tocht met de hondenslee en de houtgeur van de sauna en wellness u als muziek in de oren klinken, Dan is een Lapland reis voor u de ultieme bestemming voor een onvergetelijk verblijf. Lapland is een magische plek waar u in alle rust en luxe kunt genieten van een prachtig winterwonderland. U hoeft zich voor de Lapland reis nergens om te bekommeren. Ask James kan u bijvoorbeeld het volgende uit handen nemen:

 • Vliegtickets boeken
 • VIP-centers en airport lounges reserveren
 • Hotels boeken
 • Vervoer ter plaatse organiseren
 • Privé vluchten en helikoptervluchten boeken
 • Bezienswaardigheden reserveren
 • Restaurantreserveringen maken

Wedding in Lapland

Het winterse wonderland van Lapland is ook erg romantisch! Dat maakt het ook tot een ultieme bestemming voor uw wedding. Wat dacht u van heerlijk romantisch met uw partner naar het noorderlicht kijken? Een overnachting in een speciale accommodatie, zoals het ICE-hotel of een glazen iglo? Of juist genieten van de Scandinavische gezelligheid en de heerlijke culinaire hoogstandjes? Zo wordt uw Lapland reis ongetwijfeld een huwelijksreis vol mooie herinneringen. Heeft u nog slechts trouwplannen? Ook voor het doen van een romantisch aanzoek is een Lapland reis zeer aan te bevelen. Wat uw plannen ook zijn: Ask James maakt het voor u mogelijk.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Reis-organiseren-Lapland
Reis-naar-lapland
reis-Lapland

Waarom Ask James voor uw Lapland reis?

Ask James is uw ideale partner voor het organiseren van uw complete Lapland reis. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning Lifestyle specialist!

verzorgde reis naar Lapland

Laat uw Lapland reis organiseren door Ask James

Of u nu een mijlpaal te vieren hebt, of gewoon lekker op vakantie wilt gaan: het betoverende witte taiga landschap biedt een buitengewoon schitterende invulling van uw Lapland reis. Het is de perfecte setting voor avontuurlijke reizen en/of ‘quality time’ met familie en/of vrienden. Wilt u zeker weten dat uw reis goed wordt georganiseerd? Schakel dan Ask James in. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Tailor Made services, Transportation, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services. Wat u aan Ask James vraagt, wordt voor u gegarandeerd geregeld. Daar kunt u op rekenen!

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES