Membership

Services

Als lifestyle member altijd een streepje voor!

Zoekt u tickets voor dat bijzondere concert dat is uitverkocht? Of zoekt u al lang naar een exclusieve bestemming voor uw vakantie? Sluit een membership af bij Ask James en u bent slechts één telefoontje verwijderd van het laten uitkomen van uw wensen. Ask James biedt hiervoor een persoonlijk en exclusief lifestyle membership. Members maken 24/7 gebruik van onze services. Met een membership bespaart u altijd tijd, geld en energie, en dankzij ons uitgebreide internationale netwerk heeft u gegarandeerd altijd een streepje voor bij hotels en restaurants op vele plekken in de wereld. Als member van Ask James gaan deuren voor u open die voor niet-leden dicht blijven. Voor onze members staan wij altijd vol overgave en passie klaar. U focust zich op uw carrière, familie en vrienden. Wij doen de rest!

reguliere tickets

Lifestyle management

Kunt u zich een leven voorstellen waarin de mogelijkheden haast eindeloos zijn? Een membership bij Ask James biedt u toegang tot de vele maatwerk services die wij uitsluitend aan een select gezelschap leveren. Zo komt u met onze travel agency services op plekken die u vooraf nooit had kunnen bedenken. Van een unieke reisbestemming in Europa tot een wereldreis met alle luxe. Met onze inspirerende membership services leveren wij al vele jaren bijzondere en hooggewaardeerde diensten. Dat doen wij vol passie, overgave en trots!

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom een membership van Ask James?

Met een membership bij Ask James kunt u 24/7 rekenen op een vijfsterren conciërge- en lifestyle service. Wij verzorgen deze service al vele jaren naar grote tevredenheid en dankzij ons ijzersterke internationale netwerk en exclusieve partnerships, kunnen wij onze membership-leden altijd de beste service en producten leveren. Voor zowel zakelijke als privé doeleinden behandelen wij al uw verzoeken en aanvragen met veel zorg en oog voor detail. Ask James staat altijd garant voor:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

Membership Ask James

Neem contact op met Ask James voor membership

Wilt u naar exclusieve locaties? Neem dan contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES