Memberships

Services

Eén telefoontje voor optimale lifestyle service

Bent u nog op zoek naar tickets voor dat ene uitverkochte concert? Of verlangt u naar een exclusieve bestemming voor uw volgende reis? Als member van Ask James bent u altijd één telefoontje verwijderd van de optimale service. Ask James biedt persoonlijke en exclusieve lifestyle memberships. Voor leden zijn wij 24/7 bereikbaar voor het inwilligen van aanvragen en verzoeken. Het is ons doel om iedereen binnen onze memberships de beste lifestyle service te bieden voor een aantrekkelijk tarief. In ons membership bespaart u altijd tijd en geld en via ons uitgebreide internationale netwerk, heeft u altijd een streepje voor bij hotels en restaurants op heel veel plekken in de wereld. Dankzij Ask James gaan deuren voor u open die voor niet-leden dicht blijven. Als u gebruik maakt van onze memberships staan wij altijd vol overgave en passie voor u klaar en kunt u zich blijven focussen op hun carrière, familie en vrienden.

Lifestyle management

Stelt u zich een leven voor waarin de mogelijkheden min of meer eindeloos zijn. Member zijn bij Ask James biedt u toegang tot de vele maatwerk services die wij uitsluitend aan een selecte groep members leveren. Met de travel agency services van Ask James komt u op plekken die u vooraf nooit had kunnen bedenken. Van een unieke reisbestemming tot een hoogstaande wereldreis. Met inspirerende services levert Ask James al vele jaren uitstekende diensten. Dat doen wij vol passie, overgave en trots! Wij werken hard om iedereen in onze memberships te ontzorgen.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom de memberships van Ask James?

Ask James biedt u 5-sterren conciërge en lifestyle service. Dankzij onze ruime ervaring en ons ijzersterke internationale netwerk en exclusieve partnerships, maakt Ask James het mogelijk om altijd de beste service en producten aan onze members te bieden. Voor zowel zakelijke als privé doeleinden behandelen wij elke aanvraag met zorg en oog voor detail. Ask James staat altijd garant voor:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

Memberships Ask James

Neem contact op met Ask James voor exclusieve toegang

Wilt u naar een unieke locatie, maar heeft u geen toegang? Neem dan contact op met Ask James. Wij kunnen u helpen. Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van onze Conciërge/Lifestyle service, Tailor Made services, Transportation, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services. Wat u aan Ask James vraagt, wordt voor u gegarandeerd geregeld. Daar kunt u altijd op rekenen!

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES