Nachtleven

Services

Ask James: gids in het nachtleven en voor festivals

Bent u een graag geziene gast in het nacht leven? Of bezoekt u graag festivals om even heerlijk de ontspanning op te zoeken en te genieten van lekkere muziek en het nuttigen van een heerlijk drankje? Dat is in uw eigen woonplaats vrij eenvoudig, maar in een stad als Amsterdam of in het buitenland heeft u wellicht assistentie nodig om uw weg te vinden in het uitgaans- en festivalaanbod. Ask James is een gelouterde kenner van gerenommeerde festivals en het nachtleven in Amsterdam, met een zeer uitgebreid netwerk dat tot in vele landen reikt. Wij zijn uw gids in het nachtleven en voor vele festivals in binnen- en buitenland.

nachtleven

Nachtleven Amsterdam

Dankzij onze jarenlange expertise en uitgebreide kennis van Amsterdam en het lokale uitgaansleven, kunnen wij onze topklanten luxe dienstverlening bieden als gids in het Amsterdams nachtleven. Wat dat betreft, is Ask James in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een heuse leider van het nachtleven en de evenementen industrie in Amsterdam. Doordat we relaties hebben opgebouwd met de top evenementen en festival promotiemaatschappijen in Amsterdam beschikken we over een enorm netwerk connecties op het hogere niveau in Amsterdam. Zo organiseren wij een perfecte VIP-ervaring voor u die u nergens anders vindt.

De weg naar festivals

Bent u een liefhebber van festivals? Ask James kan u op vele fronten informeren over de meeste uiteenlopende festivals en van tickets voorzien. Of het nu gaat om popfestivals, filmfestivals of theaterfestivals; voor vrijwel alle soorten festivals in Nederland, Europa en daarbuiten groot en klein is Ask James uw ideale gids met kennis van zaken en de juiste connecties.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom Ask James inschakelen?

Ask James is met de kennis en contacten in en van het nachtleven en vele festivals uw ideale partner voor een geslaagd evenement of avondje uit met vrienden of familie. Sowieso geldt dat u bij Ask James altijd kunt rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

Nacht leven Ask James

Neem contact op met Ask James voor het uitgaan

Assistentie nodig in het nachtleven ? Neem dan contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES