PA services

Services

PA services voor complete ontzorging

Maakt u graag gebruik van de ondersteuning van een personal assistant? Ask James biedt u de exclusieve PA services en diensten van uw persoonlijke host. Een personal assistant neemt u gegarandeerd veel werk en zorgen uit handen. U heeft dan geen omkijken meer naar de randverschijnselen van het dagelijkse leven. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw werkzaamheden, uw zaken, uw gasten en uw persoonlijke activiteiten. U kunt 24/7 gebruik maken van de PA services van Ask James. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden van het inhuren van een PA persoonlijk met ons te bespreken.

PA services

Premium kwaliteit PA services

De missie van de PA is altijd om de levenskwaliteit van personen uit vele beroepen en veeleisende functies te verbeteren. Wij leveren onze PA services bijvoorbeeld aan topmanagers, CEO’s, politici, topsporters, staatshoofden en mensen uit vrije beroepen. Het streven naar het hoogste niveau van kwaliteit staat daarbij voorop. U kunt altijd rekenen op hoogwaardige diensten die voor u op maat gesneden zijn. Wij leveren onze PA services met behulp van ons uitgebreide netwerk premium partners en zorgvuldig geselecteerde leveranciers die kunnen tegemoetkomen aan uw hoge standaarden.

Wat doet een PA?

Niet iedereen lukt het om de balans tussen werk en privé te bewaren. Hoe graag u in uw drukke bestaan ook tijd vrij zou maken voor alle zaken die belangrijk zijn, het is niet altijd mogelijk. Professionele verantwoordelijkheden vragen immers veel van uw tijd. De dagen wisselen bij wijze van spreken als u even met uw ogen knippert. Dat is niet altijd gewenst. Niet voor uzelf, en ook niet altijd voor uw familie en vrienden. Om werk en privé op één overzichtelijke lijn te krijgen, kunt u gebruikmaken van onze PA services. U wordt dan dagelijks ondersteund door een persoonlijke lifestyle manager, een vertrouwenspersoon die als geen ander weet waar en hoe u ondersteuning nodig heeft. Uw PA ontzorgt u op vele fronten, waardoor de balans tussen werk en privé in uw leven weer wordt hersteld. U krijgt er veel quality time voor terug.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom de PA services van ASK James?

Ask James is uw ideale partner voor het leveren van PA services door mensen die weten wat u wensen zijn en hoe u in het leven staat. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

PA services Ask James

Schakel Ask James in als PA service

Direct een PA nodig? Neem contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES