PA

Services

PA services voor zakelijke ondersteuning

Maakt u in uw werk graag gebruik van de ondersteuning van een PA? Ask James biedt u de exclusieve PA services van een personal assistant. Die neemt u gegarandeerd veel werk en geregel uit handen. U kunt zich zo voor 100% focussen op alles wat direct met uw werk te maken heeft. De PA draagt zorg voor de organisatie daaromheen, zoals het bijhouden van uw agenda, gasten ontvangen en het organiseren van business meetings. Een PA van Ask James is 24/7 uw rechterhand om u in uw business te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van het inhuren van een PA persoonlijk met ons te bespreken.

PA services

Wat doet uw PA?

Het is niet voor iedereen weggelegd om de balans tussen werk en privé goed te organiseren en te bewaren. Zakelijke verantwoordelijkheden vragen immers een aanzienlijk veel van uw tijd. Als u even met de ogen knippert is er als het ware alweer een dag voorbij. Dat is niet altijd de meest gewenste situatie. Voor u niet, maar zeker ook niet voor uw familie en vrienden. Om werk en privé overzichtelijk te houden, kan het inhuren van een PA uitkomst bieden. U heeft dan altijd de ondersteuning van een personal assistant, een vertrouwenspersoon die exact weet op welke vlakken u ondersteuning nodig heeft. De PA ontzorgt u op vele fronten, waardoor werk en privé voor u weer in balans komen. Zo heeft u weer tijd over voor quality time!

Premium kwaliteit PA services

De PA heeft de kennis en vaardigheden om het leven en werk van personen in de meest uiteenlopende beroepen en binnen veeleisende functies te verbeteren. Zo leveren wij PA services aan topmanagers, CEO’s, politici, topsporters, staatshoofden en mensen uit vrije beroepen. Het streven naar de hoogste kwaliteit staat daarbij voorop met hoogwaardige diensten die voor u op maat gesneden zijn. Wij leveren onze PA services met behulp van ons uitgebreide netwerk premium partners en zorgvuldig geselecteerde leveranciers die tegemoetkomen aan uw hoge standaarden.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom een PA van Ask James?

Ask James is de ideale partner voor het leveren van een PA. Dat zijn mensen die hun vak verstaan, op de hoogte zijn van uw wensen en levensstijl. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

PA Ask James

Neem contact op met Ask James voor PA service

Heeft u ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES