Private host

Services

Private host ontzorgt u volledig

Een private host is uw aanspreekpunt en uw visitekaartje in één! Maakt u graag gebruik van de exclusieve service en diensten van een eigen private host? Dan kunt u altijd terecht bij Ask James. Een private host neemt u veel werk en zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw werk, uw zaken, uw gasten en uw activiteiten. Uw private host van Ask James is voor u 24/7 beschikbaar. Neem contact met ons op om snel kennis te maken met uw private host.

private host

Wat doet uw private host?

De balans bewaren tussen werk en privé is niet voor iedereen een uitgemaakte zaak. Die balans is soms ver te zoeken. En hoe graag u ook tijd vrijmaakt voor alle dingen die belangrijk voor u zijn, is dat niet altijd mogelijk. Professionele verantwoordelijkheden vragen veel tijd van u. De dagen wisselen zonder dat u het bij wijze van spreken in de gaten hebt. Dat kan bijzonder frustrerend zijn, voor uzelf, maar vooral ook voor uw naasten: uw familie en vriendenkring. Met een private host heeft u de beschikking over een lifestyle manager, een vertrouwenspersoon die als geen ander weet waar en hoe u ondersteuning kunt gebruiken in het leven van alledag. Uw private host ontzorgt u op vele fronten, waardoor de balans tussen werk en privé zich weer herstelt. Het levert weer quality time op voor u en uw gezin.

Premium kwaliteit diensten

De private host heeft altijd als doel om de levenskwaliteit van personen uit vele beroepen en veeleisende functies te verbeteren. Wij leveren onze diensten als private host bijvoorbeeld aan topmanagers, CEO’s, politici, topsporters, staatshoofden en mensen uit vrije beroepen. Daarbij staat het streven naar het hoogste niveau van kwaliteit voorop. Zo kunt u altijd rekenen op hoogwaardige diensten op maat. Deze diensten leveren wij dankzij ons uitgebreide netwerk van premium partners, zorgvuldig geselecteerde leveranciers die aan uw hoge standaarden kunnen voldoen.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Waarom een private host van Ask James?

Ask James is uw ideale partner voor het leveren van de private host die weet wat u wensen zijn en hoe u in het leven staat. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!
  • luxe auto met chauffeur huren

Private host Ask James

Neem contact op met Ask James voor een private host

Private host inschakelen? Neem contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES