Privé boot

Zorgeloos een luxe jacht huren

Wilt u een privé rondvaart boeken in Amsterdam, of met een luxe jacht over het Gardameer in Italië varen? Wilt u de oversteek van Nederland naar Engeland maken in een VIP boot? Op welke privé boot of schip u ook het ruime sop wilt kiezen; als u het vraagt aan Ask James, wordt uw verzoek snel ingewilligd. Neem dus snel contact op met Ask James over de diverse mogelijkheden van een privé boot boeken op de locatie die u wenst. U ontvangt dan een geheel op maat afgestemd aanbod.

Salonboot huren

Yacht huren of lounge boot huren waar u wilt

Of u nu met een loungeboot rond Ibiza wilt varen, op de Friese meren, of over de Rijn; het is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, maar waar u zo nu en dan wel graag uw kostbare tijd aan wilt besteden. Als u zomaar ineens het gekke idee krijgt voor boten huren in Nederland, Europa of ergens anders in de wereld, dan kunt u dat verzoek met een gerust hart indienen bij Ask James. Wilt u de boottocht enige tijd vooruit boeken? Ook dan organiseert Ask James dat u het jacht kunt huren dat u wenst op de locatie die u op het oog heeft. En of het nu gaat om een loungeboot voor uw business of VIP boot voor privédoeleinden; Ask James verzorgt de reservering voor u snel, geruisloos en professioneel!

Voordelen van een privé luxe jacht huren

Een privé boot boeken is leuk, gezellig en ontspannend. U bent lekker buiten en het geeft het ultieme gevoel van vrijheid. U kiest zelf waar u gaat varen en welke omgeving u wilt zien. Een boot boeken, biedt u:

 • Gevoel van ultieme vrijheid: u kiest zelf waar u wilt varen en waar u van de natuur en, het water en uw gezelschap wilt genieten
 • Lekker vissen: de meeste mensen vinden vissen op en boot de ideale manier om lekker te ontspannen en te genieten van de natuur. U ook?
 • Vakantie: boek een boot voor een heerlijke vakantie op het water en doe de mooiste steden in Europa aan. Vanaf het water ziet elk land of stad er heel anders uit!
 • Geen onderhoud: als u een privé boot huurt, heeft u wel alle geneugten van lekker bootje varen, maar heeft u geen omkijken naar het onderhoud van de boot. Dat is toch puur genieten?
 • Ook een superjacht huren is mogelijk

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Privéboot-luxe
Salonboot

Ask James is uw ideale partner om een privé boot te boeken. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning Lifestyle specialist!

Privéboot huren

Neem contact op met Ask James

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Reken maar! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES