Privé chauffeur

Services

Luxe privéchauffeur service bij Ask James

Als u het prettig vindt uzelf of uw gezelschap te laten vervoeren door een privé chauffeur, dan hoeft u dit maar te vragen aan Ask James. Wij zorgen ervoor dat dat uw vervoer helemaal tot in de puntjes wordt geregeld met een zeer ervaren privé chauffeur. Deze chauffeur bestuurt uw eigen auto of brengt u naar uw plaats van bestemming in een auto die Ask James voor u regelt. Ask James helpt u met het organiseren van diverse vervoerszaken op vele plaatsen in de wereld. In de meeste gevallen kunnen we dit een aantal dagen van tevoren al voor u regelen. Maar uiteraard kan het ook voorkomen dat u last minute een taxi nodig heeft of een privé chauffeur die u en uw auto veilig naar huis brengt. Deze en nog veel meer vervoersvragen heeft u met één telefoontje naar Ask James geregeld.

Ask James Privé Chauffeur huren

Privé chauffeur service

Heeft u binnenkort of vanavond nog een privé chauffeur dienst nodig, waarop u volledig kunt vertrouwen? Ask James regelt vip vervoer voor u. Wij hebben vele jaren ervaring in het leveren en organiseren van topkwaliteit en exclusief privévervoer op een internationale schaal. Op dit vlak zijn wij uitgegroeid tot een prominente aanbieder van luxe, snelle en comfortabele vervoersoplossingen. Vele klanten maken op grote schaal gebruik van deze exclusieve service, waaronder zakenreizigers, ambassades, beroemdheden en familiekantoren.

Goed opgeleide en representatieve privé chauffeurs

Als u Ask James inschakelt om voor u een privéchauffeur in te schakelen voor uw zakelijke vervoer of een ontspannen avondje uit, weet u zeker dat een goed opgeleide vip chauffeur u naar uw plaats van bestemming vervoert. De privé chauffeur die u vervoert, heeft gegarandeerd een gespecialiseerde opleiding gevolgd op het gebied van rijvaardigheid en etiquette. Standaard levert Ask James u een CCV D1-gecertificeerde directiechauffeur. Indien nodig kunnen we dit opschalen naar een CCV D2 of CCV D3 veiligheidschauffeur. Op basis van uw wensen en uw situatie, kunnen wij u ook adviseren welk type privé chauffeur u nodig heeft.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Ask James Privé Chauffeur
Ask James Privé Chauffeur (2)
Ask James

Genieten van gemak

Als u zich laat rijden door een privé chauffeur, hoeft zich geen zorgen te maken over een parkeerplek op de plaats van bestemming. En in drukke gebieden bent u geen energie kwijt aan veilig manoeuvreren door het verkeer. Sterker nog: u hoeft nergens op te letten om op de plaats van bestemming aan te komen. Uw chauffeur zoekt het allemaal voor u uit. Een ander voordeel is dat u met een privé chauffeur zelf kunt kiezen voor een chauffeur met een eigen (luxe) auto of dat u de privé chauffeur in uw eigen auto laat rijden. Zeker bij lange ritten kan het handig zijn om een chauffeur door te laten rijden, terwijl u uitrust of ontspannen werkt. En als u na een afspraak naar uw woning huis of hotel wordt gechauffeerd, staat het nuttigen van alcoholische versnaperingen u niet in de weg. Een privé chauffeur die u boekt bij Ask James biedt u altijd comfort, stiptheid, professionaliteit, flexibiliteit en, uiteraard, veiligheid!

+31 (0)6 31 96 83 31

Voordelen van luxe auto met chauffeur huren

Ask James biedt u alle kwaliteit en controle over het vervoersaanbod, zodat u altijd weet wat u van ons mag verwachten. Zo ook als het aankomt op uw vervoer met behulp van een privé chauffeur. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt als het gaat om integriteit, stiptheid, professionaliteit en de ‘wow-factor’ die u alleen bij Ask James aantreft.

Prive chauffeur Ask James

Alleen het beste vip vervoer voor u

Als u een privé chauffeur of directiechauffeur inhuurt, geniet u uiteraard van een aantal interessante voordelen die u niet heeft als u zelf zou rijden:

 • Werken en/of vergaderen vanaf de achterbank: u gebruikt uw of onze auto als mobiel kantoor. U kunt lekker doorwerken op de achterbank terwijl u onderweg bent naar uw afspraak. U verliest geen kostbare (reis)tijd
 • Niet meer zoeken naar een parkeerplaats: de privéchauffeur zet u voor de deur af en haalt u ook weer op na uw afspraak. U heeft ook geen parkeerkosten
 • U verdient de reistijd weer terug: Omdat u onderweg werkt, belt, vergadert etc., verliest u geen kostbare tijd en verdient u het inhuren van een privé chauffeur meer dan terug
 • Vervoer in eigen auto of huurauto
 • Privé chauffeur als prettige gesprekspartner: als u dat wenst

Een privé chauffeur boeken bij Ask James

Ask James is uw ideale partner om een privé chauffeur te boeken. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning Lifestyle specialist!
 • Luxe auto met chauffeur huren

Neem vrijblijvend contact op

Direct een privé chauffeur boeken? Neem contact met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES