Privé jet

Services

Privé jet boeken, wereldwijd 24/7

Heeft u een belangrijke afspraak in Parijs? Een beurs in Milaan? Of heeft u binnenkort een heerlijke high tea of lunch gepland in Londen? Boek nu een privéjet via Ask James en alles wordt voor u georganiseerd tot in detail. Geen concessies, optimaal ontzorgd en goed geregeld. Een privéjet boeken is de meest comfortabele manier om snel, op tijd en zorgeloos naar uw bestemming te reizen. Neem contact op met Ask James over de diverse mogelijkheden van een privé vliegtuig boeken voor een goede prijs, zodat we voor u een geheel op maat afgestemde privé vlucht kunnen boeken.

Privé jet boeken door Ask James

Voordelen van een privé jet boeken

Een privévliegtuig huren en charteren biedt u diverse voordelen, waaronder:

 • Mogelijkheid om op kleinere luchthavens met uw privé jet charter te landen die dichter bij uw eindbestemming liggen
 • Last minute check-in, vertrek binnen vijftien minuten
 • Volledige privacy: u en/of uw gezelschap zijn de enigen aan boord
 • Huisdieren zijn toegestaan
 • Indien mogelijk (en wenselijk) is roken aan boord ook toegestaan

Privé jet huren is makkelijk tijdwinst boeken

Een privé jet charteren doet u waarschijnlijk niet elke dag, maar is wel wat Ask James u dagelijks kan bieden. Een privé vliegtuig huren biedt u diverse voordelen en is de ideale manier om alleen of met een groter gezelschap te reizen naar de bestemming die u wilt. Één van de grote voordelen van reizen met een privéjet is de tijdwinst die u boekt. U heeft hiermee niet alleen een korte check-in tijd, maar u kunt ook kiezen voor het vertrekken vanaf meerdere luchthavens. Ook veiligheid hebben we voorop staan. Ask James werkt uitsluitend met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen. Benieuwd naar een privéjet huren en de kosten? Wij informeren u daarover persoonlijk.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

luxe privéjet boeken
luxe privéjet reserveren
privéjet

Comfortabel en geheel privé reizen

Een privéjet boeken biedt niet alleen veel flexibiliteit, het is ook uiterst comfortabel. U en/of uw gezelschap vliegen volstrekt privé. U heeft alle tijd om tijdens de vlucht te werken, vergaderen, ontspannen of slapen. In de gerieflijke stoelen van de privéjet ervaart u alle comfort. Bovendien wordt u uitstekend verzorgd door de crew, waarbij u vooraf uw cateringwensen bij ons kenbaar kunt maken. Door een privéjet te boeken, hoeft u geen rekening te houden met andere passagiers en geniet u uitsluitend van luxe en privacy. U reist zonder overstappen naar uw bestemming. Dat is in uw privé vliegtuig zowel comfortabel als zeer efficiënt!

+31 (0)6 31 96 83 31

Een privé jet boeken bij Ask James

Ask James is uw ideale partner om een privéjet te boeken. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op: 

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning Lifestyle specialist!

luxe privé jet boeken

Last minute of 'empty legs' boeken?

In veel gevallen kan Ask James voor u een last minute privéjet verzoek inwilligen. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbare charterjets in de buurt van uw verblijfplaats. De meest voordelige optie is dan ook om ons tijdig te laten weten wat uw wensen zijn voor uw reis. Ask James kan voor u ook een voordelige ‘empty legs’ privéjet vlucht voor u boeken, indien beschikbaar. U boekt hiermee een vlucht voor een zacht prijsje, omdat het toestel toch terug moet naar zijn thuishaven. Zo wordt voorkomen dat het toestel leeg terug moet vliegen.

Bel Ask James en vraag gerust naar alle mogelijkheden

Direct een privé jet boeken? Neem contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld!

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES