Restaurant

Services

Ask James verzorgt uw restaurant reserveringen

Bent u een echte restaurant liefhebber? Geniet u graag van alle heerlijke gerechten die de chef-koks in de beste restaurants u voorschotelen? Wilt u misschien een spannende en verrassende culinaire reis maken door Europa, of is een gastronomische trip door ons eigen Amsterdam iets van uw bucketlist? Ask James kent de weg in de culinaire wereld. Wij hebben de contacten en reserveren voor u bij uw favoriete restaurant. Mogen we u verrassen? Dan maken we een reservering in een restaurant waarover u nog lang zult nagenieten en napraten. Informeer gerust bij Ask James over hoe we u van dienst kunnen zijn bij het reserveren of ontdekken van een restaurant.

Voor de beste restaurant ervaringen

Ask James staat altijd voor u klaar als het gaat om het maken van reserveringen in vele restaurants. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met uitstekende contacten bij vele gerenommeerde restaurants in Nederland, Europa en daarbuiten. Wij kunnen voor u in veel gevallen zelfs een restaurant reservering bemachtigen in een reeds volgeboekt restaurant. Wilt u een diner plannen en daarom meer weten over uitstekende restaurants? Wij voorzien u ook graag van informatie over een nieuw restaurant of hotspot waar ook ter wereld. Met Ask James ontdekt u de culinaire wereld met één telefoontje! Wij kunnen onder andere het volgende voor u verzorgen:

 • Restaurant reserveringen
 • Advies over restaurants op uw vakantie- of zakelijke bestemming
 • Luxe catering op locatie
 • Chef-kok aan huis

Exclusieve wijnen

Wilt u voor de ultieme restaurant beleving bij uw thuis exclusieve wijnen inkopen? Ook daarbij is Ask James u graag van dienst. Wij hebben de connecties voor de inkoop van bijzondere wijnen. Denk hierbij aan wijnhuizen als Petrus, Domaine de la Romanée Conti, Coche-Dury, Raveneau of Pierre-Yves Colin-Morey. Zoekt u een specifieke wijn? Wij gaan hem voor u zoeken

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

5-sterren-restaurant
luxe-restaurant
Luxury-dinner

Waarom Ask James voor uw restaurant reserveringen?

Ask James is uw ideale partner voor optimaal verzorgde restaurantreserveringen voor één of twee personen en grote gezelschappen. Ask James staat altijd garant voor:

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning Lifestyle specialist!

luxe restaurant

Restaurant reserveren? Bel Ask James

Wilt u ergens luxe uiteten? Neem dan contact op met Ask James. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES