VIP Tickets

Services

Altijd uw VIP tickets voor concerten en wedstrijden

Heeft u altijd al een wedstrijd van uw favoriete team, sportman of sportvrouw willen bijwonen? Of wilt u graag een concert meemaken van uw meest geliefde artiest in een zaal ergens op de wereld? En doet u dat bij voorkeur als VIP? De aanschaf van VIP tickets voor sportwedstrijden, theatershows en/of concerten kun u met een gerust hart in de kundige handen leggen van Ask James. Op het gebied van sport, actie en entertainment en helpen we u graag aan exclusieve VIP tickets voor elk concert, elke theatershow of ieder sportevenement waar in de wereld zich dat ook afspeelt. Met Ask James bent u slechts één telefoontje verwijderd van de beste VIP service, speciaal voor u!

VIP Tickets

Geen geregel meer voor VIP tickets

Dankzij de VIP tickets die u via Ask James verkrijgt, gaan stadiondeuren, concert arena’s en theaterzalen voor u open die voor andere mensen meestal gesloten blijven. Met VIP tickets heeft u altijd goed zicht en kunt enkele minuten voor aanvang plaatsnemen. Lang wachten hoeft niet. Leg uw verzoek bij ons neer en u heeft gegarandeerd uw exclusieve toegangskaarten tijdig in huis. U houdt zich gewoon bezig met uw dagelijkse activiteiten, uw carrière, familie en vrienden, dan regelt Ask James de VIP tickets voor u, geruisloos en volgens afspraak.

Blijvende herinneringen met VIP Tickets

Tijdens events, belangrijke wedstrijden en unieke concerten worden blijvende herinneringen gemaakt die u de rest van uw leven zult koesteren en die u gelukkig maken. Ask James helpt u graag met het creëren van unieke ervaringen die aansluiten op uw passie en die van uw vrienden, familie en/of zakelijke relaties. Zo ontstaan er mooie gezamenlijke herinneringen waar u nog vaak aan terug zult denken.

Maatwerk VIP arrangementen

Wij kunnen voor u ook maatwerk VIP arrangementen organiseren, bijvoorbeeld een aangepast arrangement in een privé setting of op uw bedrijf. Wij werken graag uw tailor-made arrangement uit tot een exclusief arrangement. Dat is de ideale formule om uzelf, uw bedrijf of uw producten in de spotlight te zetten tijdens een receptie of walking dinner ter plekke, om daarna een show, wedstrijd of theater te bezoeken.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Welke tickets kan Ask James regelen?

Ask James helpt u graag met het verkrijgen van uw VIP tickets voor onder andere:

 • Voetbalwedstrijden
 • WK’s en EK’s in vrijwel alle sporten
 • Olympische zomer- en winterspelen
 • Grandslams of andere tenniswedstrijden
 • Formule 1 races
 • (uitverkochte) Concerten
 • Theatershows en musicals

Dus of u nu op zoek bent naar een unieke activiteit, of ‘gewoon’ een avond uit wilt met vrienden, collega’s of geliefden. Onze ‘sky is the limit’. Met de VIP tickets die u wenst, zorgen wij voor ervaringen waarvan u altijd droomde. Indien nodig zetten wij daarvoor altijd een stapje extra.

reguliere tickets Ask James

Waarom door Ask James?

Ask James is uw ideale partner voor het leveren van VIP tickets voor de wedstrijden en concerten die u altijd al graag wilde bezoeken. Sowieso kunt u bij Ask James altijd rekenen op:

 • Complete ontzorging
 • James regelt alles
 • Niets is te gek
 • Persoonlijke service
 • Altijd discreet!
 • Vele jaren ervaring
 • Award winning Lifestyle specialist!

Neem contact op met Ask James voor VIP tickets

VIP tickets laten regelen? Neem contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES