Wedding

Services

Tailor made wedding planner

Heeft u plannen om te gaan trouwen? Voor het plannen en organiseren van uw wedding kunt u de organisatie specialisten van Ask James inschakelen. Ask James organiseert en coördineert al vele jaren exclusieve bruiloften en alles wat rond een wedding aan de orde komt. Wij organiseren wedding feesten in Nederland, Europa, tropische oorden en minder tropische oorden over de hele wereld. Stijlvolle en moderne huwelijken, waarbij de liefde centraal staat voor u en uw gasten. Voor uw wedding kunt u rekenen op een totaalpakket aan organisatie. Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd door Ask James.

wedding planner

Wedding specialist

Een wedding bruiloft die tot in elk detail klopt en waarover mensen nog lang napraten; daar kunt u van op aan met de organisatie van uw bruiloft door Ask James. Wij beschikken over een ruim netwerk wedding specialisten die u ontzorgen voor, tijdens en na uw wedding. Ask James weet door jarenlange ervaring exact hoe een stijlvol huwelijk georganiseerd moet worden.

Wedding in stijl

Een bruiloft is meer compleet wanneer u op iedere locatie herkenbare stijlelementen terug ziet komen. Hierbij helpen kleurkeuzes, bloemstukken en accessoires. Ook een op maat gemaakt trouwlogo geeft een extra boost aan uw bruiloft. U gebruikt het in de trouwkaart, naamkaartjes en bij de tafelschikking, de bedankkaartjes en bijvoorbeeld op de loper tijdens de wedding ceremonie. Ask James organiseert uw wedding helemaal in uw stijl en naar uw wensen.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Bruiloft-verzorgen
Wedding-catering
Wedding-planner

Perfecte honeymoon

Ook voor de perfecte honeymoon kan Ask James voor u schilderachtige honeymoon hotels boeken. Zo kunt u als ‘newly weds’ genieten van een uniek verblijf in romantische sferen. Persoonlijke aandacht, ultiem comfort, privacy en luxe faciliteiten staan hierbij voorop. Van een luxe boutique hotel in een bruisende stad tot kleinschalige parels midden in de natuur of direct aan zee. Of kies voor een sprookjesachtig verblijf op een middeleeuws landgoed met gastronomisch restaurant. Een onvergetelijke honeymoon bij uw wedding is bij Ask James gegarandeerd!

+31 (0)6 31 96 83 31

Uw wedding laten verzorgen door Ask James

Ask James is uw ideale partner voor een zorgeloze maatwerk wedding in stijl. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

Zeker weten dat uw bruiloft goed wordt geregeld? Vraag Ask James

Laat uw bruiloft compleet organiseren door Ask James zodat uw bruiloft perfect verloopt. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES