Luxe auto verhuur

Services

Luxe auto huren bij Ask James

Wilt u voor een speciale gelegenheid een luxe auto huren? Een auto waar u waarschijnlijk niet dagelijks in rijdt? Of een auto die u graag voor uw zakentrip wilt gebruiken? Bij Ask James staan we voor u klaar met luxe auto verhuur. Wij regelen voor u een luxe auto van een exclusief automerk voor u. Vraag ons gerust om luxe autoverhuur zoals een Maybach voor u te regelen voor diverse aangelegenheden, zoals een zakelijke trip, een bruiloft of gewoon voor uitzonderlijk comfortabel vervoer. Vraag het Ask James en wij regelen de door u gewenste luxe auto voor u! Een auto huren met alle luxe doen wij graag voor u. 

Luxe auto verhuur

Luxe auto huren naar uw wensen

Luxe auto verhuur is één van de specialiteiten van Ask James. Wij beschikken over een exclusief netwerk van luxe autoverhuur bedrijven. Welke luxe auto wilt u rijden? Is dat bijvoorbeeld een Audi R8, Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Mercedes AMG GT of Tesla? Of wilt u een luxe auto huren met chauffeur? Ook dat is mogelijk! Is de Porsche 911 Carrera 4S Cabrio, de Ferrari 488 Argento GTB Nürburgring of BMW i8 Coupé uw model? Voor een exclusieve rijervaring kunt u Ask James 24/7 inschakelen. Luxe autoverhuur of een auto huren is mogelijk vanuit en door heel Nederland, bijvoorbeeld in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag of Utrecht. Een luxe auto huren voor een dag of meerder dagen kunnen wij ook voor u regelen.

Luxe auto verhuur met chauffeur

U kunt zelf natuurlijk naar uw afspraak rijden, maar als u zich liever comfortabel laat rijden, dan kan Ask James ook een luxe auto met chauffeur voor u regelen. Spreekt luxe autoverhuur met directiechauffeur of privé chauffeur u aan in bijvoorbeeld een Mercedes-Maybach S? Uw auto wordt dan bestuurd door een hoffelijke, goed verzorgde chauffeur in maatkostuum! Over de theoretische kennis, praktijkervaring, ultieme voertuigbeheersing, veiligheids- en rijvaardigheidstechnieken en de topografische kennis van deze chauffeur hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat garanderen wij u! Wat uw wensen ook zijn op het gebied van luxe autoverhuur; Ask James kan vele modellen luxe auto’s voor u organiseren.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

Maybach-huren-bruiloft
Maybach-huren-Ask-James
Maybach-huren

Luxe auto boeken bij Ask James

Ask James is uw ideale partner om snel en privé een taxi te reserveren. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

+31 (0)6 31 96 83 31

VIP Taxi

Bel Ask James gerust

Direct een luxe auto huren? Neem contact met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES