Maybach

Services

Mercedes Maybach huren bij Ask James

Wilt u voor een speciale gelegenheid een luxe auto huren? Een auto waar u waarschijnlijk niet dagelijks in rijdt? Of een auto die u graag voor uw zakentrip wilt gebruiken? Dan kunt u Ask James rustig vragen om een Mercedes Maybach voor u te regelen. U kunt bij ons een een Maybach huren voor diverse aangelegenheden, zoals een zakelijke trip, een bruiloft of gewoon voor uitzonderlijk comfortabel vervoer. Vraag het Ask James en wij regelen de Maybach graag voor u!

Maybach huren

Als u comfortabel wilt rijden, of vervoerd wilt worden, dan is de Maybach natuurlijk dé perfecte luxe auto bij uitstek. U kunt deze bijzondere Mercedes voor één dag gebruiken, maar uiteraard ook voor meerdere dagen. Wilt u de Maybach zelf rijden? Of wilt u graag een Maybach huren in Nederland met privéchauffeur? Wat uw wensen ook zijn; Ask James kan uw vervoer in deze heerlijke auto uitstekend voor u organiseren.

Voordelen van een Mercedes Maybach huren

Als u zich laat rijden in een Maybach, geniet u van innovatief en exclusief comfort in het achtercompartiment. Dat begint bij het instappen door de comfortportieren, die u met slechts één druk op de knop kunt openen. En zodra u plaatsneemt, komen de gordelaanreikers u automatisch tegemoet. Bovendien kunt u op lange trajecten onbeperkt genieten van een massage van uw kuiten en verwarmde hoofdsteunen in uw nek. Ook kunt u gebruikmaken van het intelligente infotainmentsysteem MBUX voor het aansturen van entertainment- en comfortfuncties. Gaat u zelf rijden? Als bestuurder heeft u in de Maybach de beschikking over een innovatieve digitale cockpit met een 3D-beeldscherm en een spraakgestuurde MBUX-systeem.

VELE JAREN ERVARING IN HET VAK


Dankzij onze expertise, het grote netwerk en uitgebreide kennis,
kunnen we onze topklanten voorzien van luxe service en complete ontzorging op het gebied van Lifestyle Management!

Bij Ask James wordt alles tot in detail voor u geregeld.

JAMES REGELT ALLES

ALTIJD DISCREET!

VELE JAREN ERVARING

AWARD WINNING

maybach amsterdam
maybach
maybach amsterdam

Auto met 'road cancellation systeem'

De stille kracht van de Maybach is het road cancellation systeem: rijden in deze auto is rijden in een oase van rust. Storende rijgeluiden worden onderdrukt, waardoor u ongestoord kunt werken, bellen of overleggen. Liever een lekker muziekje in plaats van stilte? Dan kunt u genieten van een 4D-muziekinstallatie!

+31 (0)6 31 96 83 31

Maybach huren: de auto met alle comfort

Als u van comfortabel rijden en vervoerd worden houdt, dan is een Maybach huren in Nederland ideaal voor u! Het is de auto waarin u zich als zakelijk rijder uitstekend kunt afzonderen en terugtrekken. Deze auto staat voor welbehagen en veiligheid. Wat dacht u van een Maybach huren voor uw bruiloft?

Mercedes Maybach huren bij Ask James

Ask James is uw ideale partner om een Maybach, met of zonder privé chauffeur, te huren. Bij Ask James kunt u altijd rekenen op:

  • Complete ontzorging
  • James regelt alles
  • Niets is te gek
  • Persoonlijke service
  • Altijd discreet!
  • Vele jaren ervaring
  • Award winning Lifestyle specialist!

Maybach Huren Ask James

neem contact op met Ask James en vraag naar alle mogelijkheden

Direct een Maybach huren? Neem contact op met Ask James voor de mogelijkheden. Wat u Ask James vraagt, wordt voor u geregeld! Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van Transportation, Tailor Made services, Conciërge/Lifestyle service, exclusieve Sport/concert Tickets en Business services.

WIJ BIEDEN OOK ANDERE SERVICES