Waarom kiezen voor conciërge service?

Terug naar overzicht

Voor exclusieve zakelijke en privé service

Ask James biedt u exclusieve conciërge services en diensten waarmee we u onder alle omstandigheden gegarandeerd veel werk en zorgen uit handen nemen. Hiermee kunt u zich zorgeloos focussen op uw werkzaamheden, uw zaken, uw gasten en uw privéactiviteiten. U leest hier meer over onze 24/7 conciërge services.

Wat hout onze conciërge service in?

Met onze conciërge services voorzien we u van alle gemakken op zowel zakelijk als private recreatief gebied in grootstedelijke gebieden in bijvoorbeeld de Randstad. Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij in uw verwachtingen op het gebied van moderne gastvrijheid voldoen.

Zakelijke bijeenkomsten

Als u iets te vieren hebt, kunt u zich laten verrassen door de conciërge services van Ask James. Wij zijn gepokt en gemazeld in de evenementen industrie met nauwe banden met de top evenementen en festival promotors in Nederland. Wij weten exact wat nodig is om events tot een onvergetelijke ervaring te maken. Zo overtreffen onze ‘out-of-the-box’ events doorgaans alle verwachtingen!

Netwerkbijeenkomsten

Ook van netwerkbijeenkomsten maken wij interessante en onderhoudende events. Dan kan bijvoorbeeld in combinatie met een boeiende tentoonstelling of expositie in de stad. Wij verzorgen een informatieve en ontspannende expo-beleving voor uw gasten tijdens uw netwerkbijeenkomst.

Privé jet huren en tijdwinst boeken

U kunt ook snel en onbezorgd een privéjet boeken met onze conciërge services. Dat levert u veel tijdwinst op, mede door de korte check-in tijd en de vertrekmogelijkheid vanaf meerdere luchthavens. Wij werken met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen.

Ontspanning & entertainment

Begeeft u zich graag in het uitgaans- of nachtleven? Met onze conciërge services verzorgen wij een zorgeloos programma dat u niet snel zult vergeten. Wij hebben contacten met diverse horeca-etablissementen en clubs waar u direct kunt plaatsnemen aan de voor u gereserveerde VIP-tafel. Ideaal om gasten te ontvangen en hen te trakteren op een avond vol gezelligheid en top entertainment en/of diner.

Skyboxen voor concerten en sportwedstrijden

Waar kunt u beter zaken doen ‘onder het genot van’ beter combineren dan in een skybox? Skyboxen zijn de ideale ontmoetingsplaatsen voor een ontspannen evenement in een zakelijke omgeving. Op werkdagen bieden skyboxen een inspirerende ruimte voor vergaderingen en business meetings. En tijdens events, wedstrijden of concerten kunt u er het nuttige(n) met het aangename vereenzelvigen. U biedt uw klanten en relaties een aangename VIP-ervaring die hun verwachtingen te boven gaat.

Premium kwaliteit conciërge services

Het is onze missie om met onze conciërge services het werk en leven van personen uit vele beroepen en veeleisende functies te verbeteren en zo aangenaam mogelijk te maken. Zo leveren wij onze conciërge services aan bijvoorbeeld topmanagers, CEO’s, politici, topsporters, staatshoofden en mensen uit vele vrije beroepen. U kunt bij ons altijd rekenen op hoogwaardige maatwerk diensten. Wij leveren onze conciërge services met behulp van ons uitgebreide netwerk, premium partners en zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waarmee we altijd tegemoetkomen aan uw hoge standaarden.

Bel Ask James gerust

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van conciërge/lifestyle services, Taylor Made services, transportation, exclusieve sport/concert tickets en business services. Wat u aan Ask James vraagt, wordt gegarandeerd voor u geregeld. Daar kunt u op rekenen!